Skoči na vsebino

Izobraževalni tečaji

IZOBRAŽEVANJE

Izboljšajte svoje digitalne kompetence

Pripravili smo krajša in eno ter več dnevna izobraževanja. Namenjena so osvežitvi ali pridobivanju novih digitalnih znanj in spretnosti, ki segajo vse od osnovnih do naprednih in visoko specializiranih. Po naročilu pripravljamo tudi programe, prilagojene zahtevam in potrebam naročnikov. 

Temeljne kompetence

Temeljne digitalne kompetence zajemajo niz osnovnih digitalnih znanj in spretnosti, kot so informacijska in podatkovna pismenost, spletno komuniciranje in sodelovanje, ustvarjanje digitalnih vsebin, varna uporaba tehnologij informacijske družbe in reševanje problemov.

Kompetence za delo

Digitalne kompetence za opravljanje dela ali svojega poklica poleg osnovnih vključujejo niz posebnih digitalnih znanj in spretnosti, vključno z uporabo in vzdrževanjem naprednih digitalnih orodij, kot so 3D tiskalniki, programska oprema za računalniško načrtovanje ali roboti.

Kompetence za strokovnjake

Napredna, specializirana digitalna znanja in spretnosti so namenjene vsem, ki se ukvarjate s poklici IKT, na primer programerjem in strokovnjakom za kibernetsko varnost, od katerih se pričakuje, da ne le uporabljajo, temveč tudi preizkušajo in ustvarjajo nove rešitve.

Učite se v spodbudnem okolju

Izboljšajte digitalne kompetence

Osvežite ali pridobite nova digitalna znanja in spretnosti. Izobraževalni programi in usposabljanja so namenjena posameznikom in podjetjem, ki se želijo seznaniti z novimi tehnologijami in postati suvereni v digitalnem okolju.

Pod vodstvom strokovnjakov

Predavatelji so mednarodno priznani strokovnjaki za digitalne tehnologije z izkušnjami v akademskem, gospodarskem in mednarodnem okolju. Pod njihovim vodstvom boste dobili aktualno znanje in se učili na praktičnih primerih.

V razumljivem jeziku

Naši izobraževalni programi in usposabljanja so oblikovani za različne ciljne skupine. Zahtevnost in jezik sta prilagojena različni ravni predznanja udeležencev, da bi zagotovili njihovo čim boljšo in kakovost učenja.

Izobraževanja

Izberite tečaj in začnite z učenjem

Osvežite ali pridobite nova digitalna znanja, spretnosti in izkušnje. Z našimi izobraževanji in usposabljanji poskrbite za svojo suverenost v digitalnem okolju.

Področje:
Zahtevnost:
Cena:
Brezplačno
Plačljivo

Želite izvedeti več o izobraževanjih?

Pišite nam ali se dogovorite za sestanek.